Orange wil de volleybalclubs financieel ondersteunen

Opportuniteiten zien en kansen grijpen is wat Orange en Volley Vlaanderen samen brachten in een nieuw partnership. De drijvende krachten achter dit project, Jan Van Damme (CEO SmartSN) en Vincent Dejonghe (Shape Mobile Solutions) kwamen in Volleymagazine het concept voorstellen aan het grote volleybalpubliek.

Er zijn een aantal verschillende redenen waarom Orange als bedrijf voor de sporttak volleybal koos. Enerzijds is er een diepgewortelde persoonlijke connectie met het volleybal, anderzijds gelooft Orange in de toekomst van het Belgisch volleybal en in de vooruitgang van de federatie om het volleybal naar een nog hoger niveau te tillen. Waarden zoals gendergelijkheid, familiaal karakter, voortdurend innoveren en klantgerichtheid/ledenbinding staan bij beide partijen hoog in het lijstje van prioriteiten.

Tijdens de EuroMillions Cup Finals werd dit nieuwe project voorgesteld aan de clubs

“Hoe kunnen we ervoor zorgen dat partners de club meer inkomsten kunnen bezorgen zonder dat het hen extra geld kost?”

Vanuit deze denkvraag werd er een conceptmodel uitgewerkt. In een eerste fase van dit model wordt er voornamelijk ingezet op de relatie tussen een club en haar partners. Concreet krijgen de partners van de club een gratis analyse én advies van hun telecomfactuur. Deze analyse is volledig vrijblijvend en wordt gemaakt door Orange. Telkens wordt er rekening gehouden met de huidige situatie maar tevens  schetsen zij een toekomstbeeld. Voor elk contract dat vervolgens met Orange wordt afgesloten gaat er vervolgens een bedrag naar de club zonder dat het de partner iets extra op de abonnementsprijs kost. Meer zelfs, Orange en Shape Mobile maken zich sterk dat de partner een bepaald percentage van zijn  kosten kan besparen. In een tweede fase zal hetzelfde concept worden voorgesteld aan  de leden van de desbetreffende  club. Dit hangt natuurlijk mede van het succes van de eerste focusgroep af. Voor Jan en Vincent is dit geen verhaal van quick-wins, maar willen zij een structurele en langdurige samenwerking realiseren met de federatie maar ook de band tussen een club en haar partners versterken door een win-win situatie te creëren.

Voorzitter van Volley Belgium wordt geflankeerd door links op de foto Jan Van Damme en rechts Vincent Dejonghe

Tijdens de Club Inspiration Day op de EuroMillions Cup Finals gaf Vincent een uitgebreide uiteenzetting over het project aan verschillende geïnteresseerde clubs. Onder andere VC Amigos-Van Pelt Zoersel stapte al mee in dit project en er zijn al kennismakingsgesprekken met verscheidene andere clubs. Gedurende de EuroMillions Cup Finals viel de ambiance tussen de supportersgroepen op en dat sterkte Orange nog meer in de keuze voor dit partnership. Volleybal als toegankelijke en sfeervolle sport om zo samen te kunnen groeien naar nieuwe hoogten.

De algemeen directeur van Volley Vlaanderen, Geert De Dobbeleer, is zeer enthousiast over de samenwerking en geeft de volgende toelichting:

“Als federatie trachten we onze clubs te ondersteunen op allerlei vlakken en met diverse projecten. Het project met Orange is zeer innovatief én we zijn ervan overtuigd dat dit partnership een goed model is voor een samenwerking op lange termijn waar zowel de volleyclubs als de partners beter van worden!”

Meer info over het project kan u verkrijgen via Vincent Dejonghe door te mailen naar: info@volley-orange.be of telefonisch op het nummer +32 474 443 389

Shape Mobile is Certified Orange Telecom Partner en dé referentie voor alle professionele producten & diensten van Orange.
Shape Mobile Solutions richt zich 100% op ondernemingen.

 

Contact

Vincent

+32 474 44 33 89

Tim

+32 476 47 59 11

Powered by iWebDesign